Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
köszönöm a releváns válaszodat.
Egyébként nem hiszem, hogy túlzóak lennének az elvárásaim, nagyjából azt kérdeztem, hogy működik-e benne az a hardver amit beleépítettek.Közben találtam egy ilyet is: UMI C1 [link]
Mennyire ajánlott/nem ajánlott? UMI C1 vs Cubot S168?GPS minőségben nem a híres Snapi 1cm.es pontosságra vágyom, kérdésem csak annyi, hogy használja-e valaki autós navigációra? (nekem van egy inewV3 amiben a szar GPS nekem maximálsian használható waze navigációval, igen sok gond volt vele, de fél évnyi rom és beállítás hackeléssel jó lett
Szóval nekem elég ha autós navira tudom használni. És persze közvetlen tapasztalat érdekel nem 3-dik fél véleménye!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval nekem elég ha autós navira tudom használni. És persze közvetlen tapasztalat érdekel nem 3-dik fél véleménye!
a felbontás nem annyira fontos mert a szemem már nem a régi,de az akku jó legyen benne...