- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
failed #99560 üzenetére
Én az 5,5"-ost egy note3 "beledugós, fellül tépőzáras" tokban hordom és mindíg zsebben!Kabát, nadrág, kapucnis. A farzsebet nem prferálom, mert elég szétszórt vagyok és egyszer már beültem a kocsiba úgy, hogy a farzsebemben volt a teló! Az érzést amikor belémhasított a tudat , hogy alattam a teló, senkinek sem kívánom!!
-
svgyula
addikt
válasz
failed #99560 üzenetére
Szia!
Én nem vagyok nagydarab és nem magas inkább mélynövésűDe az 5"-os simán elfér a farmeben, szövetgatyában tokkal együtt. Persze a latex gatyában biztosan szorulna
, de az én kínai gatyámban simán elfér még a kezem is a teló mellett. Az előző pár milliméterrel még nagyobb volt de az is simán elfért a zsebben. Persze nem tudom mi lesz ha cserélni kell mert ahogy a "trend"
mutatja már csak ping pong ütőket lehet meg szívlapátokat árulnak telefon gyanánt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest