Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
deadbody
üzenetére
Ettol meg lehet hogy az jo , nem tudom, varjal teszteket leirasokat rola stb, amig eldontod mi legyen.
Sajnos en is beleestem abba a hibaba, hogy sokan nem igazan adnak ilyen forumokon megfelelo infot ezekrol, mert sajat tulajdont kisse tulertekelnek es elfogultak a telefonnal szemben.
Mindenesetre nem azt mondom, hogy megbantam, hogy megvettem, mert 8 ezer forintert vagy hogyan jutottam hozza, azert pedig extra jo vetel volt. Viszont a nem az az igazi minoseg volt, sem osszeszerelesben, sem pedig tulajdonsagaiban a felsorolt hibak miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő