Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
overland
üzenetére
Szia! Bocsi, hogy bele vau-vau de ott a hamisított sd kártya formázásról van szó. Már láttam én is ilyet alapból valamilyen tömörítő program van rá feltéve és azért látja a nagyobb méretet(persze tetű lassú
) viszont ha leformázod akkor előjön a csupasz valós mérete, és akkor van szopacs mert egy 32GB-os kártyáról kiderül, hogy csak jobb esetben 8GB a valós tárhely. Ha valós mérettel rendelkezik az sd kártya akkor annyiszor formázod ahányszor akarod nem fog attól tönkremenni. -
beg
veterán
válasz
overland
üzenetére
Topikot keresni még talán tudok, szakmailag alátámasztott véleményt szívesen fogadok, de egy bejegyzésben sem láttam. Mert itt szó sincs olyanról, amit írtál. Miért ne lehetne formázni? Van egy őskövület 256MB SD-m, amit már annyiszor formáztam, hogy lassan elkopik. Mai napig írható, olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- ASUS RT-AC68U
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elektromos autók - motorok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) viszont ha leformázod akkor előjön a csupasz valós mérete, és akkor van szopacs mert egy 32GB-os kártyáról kiderül, hogy csak jobb esetben 8GB a valós tárhely. Ha valós mérettel rendelkezik az sd kártya akkor annyiszor formázod ahányszor akarod nem fog attól tönkremenni.