Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
turkburk
üzenetére
Te 14-én indítottad a Paypalnál?
Vajon ha én 15-én indítottam, de 18-án módosítottam az esetet annyiban, hogy megkaptam, de csak fóliát, akkor melyik naptól számítják a 10et?
Lehet a 3. helyről is csak a pénzt kapom vissza, mert ma beszéltem az eladóval és csak jövőhétre érkezik neki Jiayu g2...ahhoz képest, hogy raktáron volt neki. Persze Gorilla glass nélküli van neki, azt szívesen elküldi, de nem olcsóbban.

sasa311: Ez az alvás figyelő tényleg működik? Én tableten próbáltam, de szerintem a mikrofonja gyenge, mert alig mozdult a grafikon. Vagy a mobilt is 2cm-re kell rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Gumi és felni topik
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Galaxy S25 Ultra 256Gb 3év Samsung gari
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest