- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84482 üzenetére
Igen elég azátalkított ha valami ballul öt ki akkor flashtoolsal vissza tudod rakni!
Google play hiba.: na most erre nem nagyon tudok mit mondani nekem mindíg csak bekellett jelentkeznem aztán plug and play! Ha nem megy én csak arra tudok gondolni hogy nem a droidodnak megfelelő de ez csak tipp... ahhoz viszont hogy újat tegyél fel cwm fog kelleni....Annak a portolását linkeltem 3. lépésként .
De nekem még arra nem volt szükségem én előtte körbe néznék pl xda-n van topikja a telódnak ha van valami rávaló cw azt letöltöd és Uncle tools-ból feltelepíted és utána cwmből a gappsot,,,,
De ezelőtt még érdeklődj mert lehet hogy csak valami beállítási probléma!
janaman01,aytukabozs: Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest