Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Tudod Aki személyeskedik az te vagy! HA megtanultál volna olvasni én csak célzást tettem de senkit nem neveztem meg! DE úgy látszik magadra magadra vetted! Most voltam kint és csináltam egy próbát nincs igazad! A rendszer nem ugrál nem keresgeti a holdakat ha elindulok mér ha megállok nem ugrál a km jelző!
A hozzá nem értésedet akkor volt teljes amikor a közlekedési szoftverrel akartál a mezőn bokrot ugrani!
Tudod van egy mondás ha valamit elhiszünk az még nem jelenti azt, hogy az igaz! Te bebeszélted magadnak, hogy rossz nem és is értesz hozzá! ÉN nem írtam semmilyen navigációs program megnevezést!! Jó lenne ha ezt is elolvasnád TE emlegetted a 3 betűs rendszert!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szemüveges topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest