Hirdetés
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Ezt nem mondanám, eddig 2 telóból 2ben működött a GPS rendesen (túl sok van nálam ahhoz hogy az összest végig zongorázzam
). Az érzékenysége alulmarad pl. a Hongmiénak (MTK verzió), de teljesen használható szint. (Dobozból ki, gPlay beállít, GPS test progi rá, indít, 10mp-en belül fix). Hogy őszinte legyek, nem tudom kinek mi a baja vele. Minőségi, jól összerakott teló, vékony kávával, (ez által kisebb befoglaló méretekkel) átlag fölötti akksival. -
wwenigma
Jómunkásember
Nekem is arra kéne elsősorban, nem rossz ha allok a postan es kozbe vegighackelem a teret.... csak amikor nem ott van ahol en lenni szeretnek es vagyok, az ciki.... OT995 is olyan volt a GPS hogy ha a keritesen nem ert be a kör a portalig, csak benyujtottam a kezem es odebb is ment amennyit kellett.

fizuig meglatom hogy valtozik az ára, az biztos hogy G3C megy munkatarsamnak (elötte irok róla azért) és valami kell helyette...
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). Az érzékenysége alulmarad pl. a Hongmiénak (MTK verzió), de teljesen használható szint. (Dobozból ki, gPlay beállít, GPS test progi rá, indít, 10mp-en belül fix). Hogy őszinte legyek, nem tudom kinek mi a baja vele. Minőségi, jól összerakott teló, vékony kávával, (ez által kisebb befoglaló méretekkel) átlag fölötti akksival.