-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Mercutio_ #76628 üzenetére
Olyan nagysagrendrol nem tudok. Nekem viszont volt hogy ket nap utan osszefosta magat, szepen lebeszeltem hogy visszakuldom majd csere, ha nem lettem volna dispute idon belul akkor cseszhetnem mert at sem vettek azota sem. Szoval pont erre akartam reflektalni, hogy ha nem ved a buyer protection es neadjisten kikuldod majd azt is letagadjak hogy valaha is volt olyan kutyud, semmit nem tudsz csinalni.
Szerk: pp refund lett az at nem vett telefon miatt, nem a webshopon mult hogy 2090 bukoval ki tudtam szallni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 - alap
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Élőszereplős előzetesen a The Outer Worlds 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest