- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
hungobungo #74479 üzenetére
Az öreg az valami "old people desktop", az ikon szerintem nem einstein hanem egy ferdeszemű öregember.
A billentyűnél meg esetleg még megmaradhat a google hang billentyűzet, én már jártam úgy. Nem könnyű diktálni amit akarsz.
Nem is sikerült. Úgy szoktam hogy először az apk kiterjesztést csak átnevezem, és úgy próbálom. Úgyhogy itt is számítógépre dugva adb shell-ben tudtam visszanevezni a latinime.apk-t és reboot után megint volt billentyűzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux Mint
- Linux kezdőknek
- Tea
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest