Hirdetés
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Botigta
üzenetére
Szevasz!
Na ezt nem kellett volna kérdezned. Fogalmam sincs, miért van ennyi szint és miért kell két helyen is állítani.
Eredetileg, ahogy növekednek az FR és LEVEL számok (szintek) növekednek a hozzátartozó értékek.
Valahol biztos van egy program, ami használja ezeket a lépcsőket, de nem tudom melyik az.
Mindenesetre nekem megoldotta 3 készülékem (JiayuG2H) hangerő kérdését, egyértelműen megemelve a mikrofon (túloldalon hallható) hangerőt.
Eredetileg is használható volt, de zajosabb kjörnyezetben már gondok voltak, először annak tudtam be, míg rátaláltam erre a megoldásra. Még a telefont is szétszedtem, finomam megtágítva (inkább csak belül) a mikrofonhoz menő csatornát
Az első, 0-ás szinten még csak 200-at írtam, aztán már 255-öket. Ha bárhol vélhetően emiatt probléma lett volna, tudtam, hova kell nyúlni. De nem volt, nem használok pl. voicerecordert.
Beírás után mindig nyomj SETet. Nekem bevált.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi