-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Botigta #74017 üzenetére
Szevasz!
Na ezt nem kellett volna kérdezned. Fogalmam sincs, miért van ennyi szint és miért kell két helyen is állítani.
Eredetileg, ahogy növekednek az FR és LEVEL számok (szintek) növekednek a hozzátartozó értékek.
Valahol biztos van egy program, ami használja ezeket a lépcsőket, de nem tudom melyik az.
Mindenesetre nekem megoldotta 3 készülékem (JiayuG2H) hangerő kérdését, egyértelműen megemelve a mikrofon (túloldalon hallható) hangerőt.
Eredetileg is használható volt, de zajosabb kjörnyezetben már gondok voltak, először annak tudtam be, míg rátaláltam erre a megoldásra. Még a telefont is szétszedtem, finomam megtágítva (inkább csak belül) a mikrofonhoz menő csatornát
Az első, 0-ás szinten még csak 200-at írtam, aztán már 255-öket. Ha bárhol vélhetően emiatt probléma lett volna, tudtam, hova kell nyúlni. De nem volt, nem használok pl. voicerecordert.
Beírás után mindig nyomj SETet. Nekem bevált.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest