Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emill
tag
válasz
sasa311
üzenetére
Először én se értettem mire gondol, de valóban igaza van:
ebayen vásárolva mindkét esetben érvényes a védelem
nem ebayen vásárolva csak akkor ha nem érkezett meg.Mondjuk az eléggé valószínűtlen (lehetetlen), hogy ha egy telefont 1gb ram-mal gyártanak és forgalmaznak mindehol akkor abból náluk eltűnik 512 és csak 512mb ram-mal küldik... Nem lehet jelentős eltérés ugyanazon telefon általuk forgalmazott és máshol kapható változata között.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Aggasztó ez, bahhátom:
"Purchases made off-eBay:
For eligible items protection is available for INR only"a13.1 alatt a harmadik (és látszólagnegyedik) "felsorolópont" mellett írja.
Mindezért kérdeznék itten jelenlévő vénróka tapasztalt paypal-os gurumestereket!!
(Én magam nemrégiben regisztráltam PayPalra és csatolnom kell kártyát...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest