Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
Laza...
üzenetére
Én ezen azt látom, hogy nem egyformán találták meg a fókusz pontot

Ha rá zoomolok, akkor nem látok élességbeli különbséget, a szín pedig lehet azért is más, mert a hongmi világosabb helyre fókuszált, ergó sötétítette a fényképet, ergó kevesebb a fehér, ami fakítaná a színeket. Én ezt gondolom. Tapasztalatból írom ezt, mert sokszor kellett fényképeznem, és nem volt mindegy semmilyen körülmények között sem, hogy éppen hova fókuszálok. Ez az én véleményem! Ezen képek alapján egyértelműen a hongmira szavaznék. Látom, hogy klikk-klikk módszer, amiből arra következtetek, hogy a hongmi talán jobban fókuszol autómatikusan. Egyébként én is észre vettem annó a Caesarnál, hogy az autó fókusza nem az igazi... minden esetben tapogatni kellett. Egy kérdésem is felmerült. Videó felvétel közben irritál az, hogy folyamatosan fókuszálgat. Valahogyan ki lehet kapcsolni az autófókuszt? (Jelenleg nem rendelkezem még kínai telefonnal, de úton van) És akkor meg is rahadnám az alkalmat. Mi a véleményetek így első benyomásként az Ulefone P92-ről? (azon kívül hogy nagy, és kevés neki a HD felbontás
) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ahogy elnézem.