Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Fujifilm X
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
Lehet sok hülye kérdést fogok feltenni,bocs nem értek hozzá abszolúte,szeretném megtanulni

a teló : Alcatel OT-8008D Scribe HD elvileg MediaTek MTK6589 proci
Ha csak az eredeti custom rom-ot mentem le Recovery-ben akkor minden cucc mentődik a telefonról amit gyárilag rápakoltak ? Később ha gond van a telóval vissza tudom pakolni esetleg számítógépről is ? ( ha a Recovery nem működik a telón) ?
erre gondolok : Eredeti/Custom ROM lementése
Lementett eredeti/custom ROM visszaállítása
Vagy ettől még nem tudom életre kelteni a telefont ha pld. a Recovery sem működik rajta ?( jártam úgy telóval, hogy Recovery <3 valami jelent meg de a nyelv választáson kívül-azt sem választotta ki- semmit nem lehett vele csinálni ott megállt ,ki sem lehett kapcsolni, ilyen problémát szeretnék pld. megoldani mentéssel)
Nem értem miért kell az MtkDroidTools-t használni, cappa72 leírásából ez nem derül ki számomra sajnos-zöldfülű vagyok teljesen e téren. Rootolni nem akarok csak egy mentést készíteni ha gondom van vissza tudjam pakolni , tabletnál csináltam frimware cserét az ment egyszerű volt- telónál nem lehet frimwaret készíteni (gyári nincs) ami .img kiterjesztésű és azzal megoldani a vissza állítást esetleg gyárira ?
-
csubuka
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
Windows 8.1 64-biten mennyire jó az a driver, ami xda-n volt a progi "official" fórumán? Vagy keressek másik gépet?
-
Víz Elek
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Igen, mentettem..

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB JETBLACK
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest