Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
Az a baj, hogy a mut is csak korlátozottan tudná kezelni a gondodat (feltéve ha a külön értesítő hangokat is külön hangerővel szeretnéd használni), mert a media az az összes értesítő hangot kezeli egyszerre, ráadásul a hangerő értékeket állítod ezen a panelon és nem a valós hangerőt.
-
mobilamb
csendes tag
Egyel mélyebb szinten jársz, mert ott az összes adott kimeneten megjelenő jel szintjét tudod állítani.
Itt találsz magyarázatot, hogy itt mi-mit jelent.
/- Low Volume of Mic/Speaker/
Én úgy oldottam meg ezt, hogy magát a hangfájlt módosítottam. Lejjebb vettem a jelszintet valami audio editáló programmal, (hangerőt a létező legegyszerűbbel is lehet állítani).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Update 09.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest