Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
svgyula #65515 üzenetére
Szerintem a Lenovo S650-est még nem hamisítják, és tényleg sok helyen adják 140 dollár körül, egymástól független boltokban.
A közölt Antutu eredményeket mondjuk magam sem értem, de össze-vissza lopkodnak képet (képernyőmentéseket) egymástól a webshopok, és nem mindig sikerül eltalálni még a típust sem.
Az enyém mindenesetre 17.000 feletti.Más: a DX-es iNew i7000 extra olcsó rendelés folytatása az lett, hogy miután nem jött már nekik soha többé, ezért kérdeztem, visszaküldik-e a pénzemet, vagy mit tudnak felajánlani helyett. Utána egy hetekig húzódó levélváltás jött, ahol először azzal próbálkoztak, hogy Store Credit-ként jóváírják nekem, aztán vásároljam le másra. Válaszoltam, hogy vagy PayPal-on vissza, vagy csere, de több levélben is hangsúlyoztam, hogy csak ráfizetés nélkül vagyok hajlandó bármit elfogadni helyette.
Végül nagy nehezen találtunk egy telefont, ami specifikációban hasonló (márkás, 4 magos, 1 GB RAM-os) és van is nekik raktáron, mondom, akkor az jó lesz. Erre szépen át is írták rendelésemet a másik telóra, majd felszólítottak, hogy akkor fizessek még ki 80 dollár különbözetet.
Na itt kértem vissza a pénzemet a DX-től, nem túl kedvesen. Vissza is adták. -
gyűrű
addikt
válasz
svgyula #65515 üzenetére
..nem tudom.. mitől is kamu?
Itt pl 137 dollár
itt is kb..
az antutu 17400.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- iPhone XR 64GB
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest