Hirdetés
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Brain75 #62810 üzenetére
A héten kellett s3-mal készült képeket néznem munka miatt. Nagyon elcsodálkoztam azokon a teljesen elmosódott képeken, a felén nemhogy részletek nem voltak, de még azt sem lehetett felismerni, hogy mi van rajta. Teljesen le voltam döbbenve.
Szóval innentől kezdve engem nem fog izgatni egyetlen kínai telefon szidása sem, minden telefon alkalmatlan képek készítésére.
-
balazs1022
őstag
válasz
Brain75 #62810 üzenetére
A video 1. felének tényleg nincs sok értelme. És S3 felhasználóként sztem is meg kellett vna törölni a lencsét. De én direkt a tesztelős részt emeltem ki. Valóban sok gyártónak ilyen alapossággal kéne telefont gyártani. (amúgy sztem már nagyon közelítenek kamerába a nagyokhoz a kínaiak, egyre többen használják a sony, omnivision modulokat )
(#62812) RVR400. Erre a tesztre kíváncsi lennék. Remélem megosztod majd velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest