Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Joeker67
üzenetére
130$ körül azért már találni olyan készüléket ami erősebb (közösségi) támogatással bír.
Zopo ZP700 134$
THL T5s 130$
Vagy a Lenovok (bár engem személy szerint frusztrál hogy ~150$-ig gyakorlatilag nincs villanó a vasaikban)Ahogy itt írták már a Star w450-nel sokan megégették magukat a fórumtársak közül, én spec nem merném bevállalni a nagytesót sem.
-
Cifu
félisten
válasz
Joeker67
üzenetére
Szigorúan saját vélemény, de teljesen noname telefonnak tűnik. Sem a NeedROM-on, sem az XDA-n nem találni róla semmit, itt se fogott semmit a kereső (vagy csak én baltáztam el valamit). Ez alátámasztja azt, hogy te sem találtál róla semmit.
Innentől kezdve vakrepülés, de ha bármi gond van, közvetlen segítséget aligha fogsz találni. Ettől még lehet, hogy ár/értékben kitünő telefon, ez is benne van a pakliban, a kérdés, hogy ezt a rizikót is bevállalja-e a fiad, illetve te.

Én személy szerint nem mernék ilyenbe belevágni, akkor már inkább LENOVO A766 vagy hasonló készüléket választanék, amely "ismert" és legalább valami háttere van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi