Hirdetés
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
body007 #5967 üzenetére
Köszi... de...
Azért annyira nem volt jó vétel, mivel levámolták, mert ugye kicsit lassan őrőlnek a fogaskerekek a fatcardtech oldalán és hiába kértem a full angol számlát kínait küldtek helyette 2x is. Azon meg sokkal kisebb összeg volt mint amiért vettem ugye. Ezért inkább úgy döntöttem a paypalos számlát küldöm a vámügyintézőnek így 15.400ft rájött pluszba az 59.000-es eredeti összeghez. Na így már nem olyan jó vétel szerintem, bár igen sok kis motyó jött hozzá, azért jobban örültem volna a sima 59e-nekvám nélkül
De most már mind1, örülünk neki, jól működik, fészbúk megoldva rajta(ez élet halál kérdésevolt)
Na igen a retina kijelző az nekem is hiányzik, de mivel nem az enyém észre sem veszik a csajok
Az a gáz nem tudom elvenni tőle egy kis tesztelésreAmi még negatívum nekem a telefonnál:
Adtak töltőt, Nokiát- ezt vajon minek? viszont van vagy 20cm a kábele(muhahaha), szerencsére van amerika/eu átalakító+hozzá usb kábeles töltő is.
Lányom fotózott este, a vaku dísznek van, semmit se ér jelen pillanatban. Ahol már van fény ott nincs probléma vele.Néztem én is a zopo telefonokat, nagyon jók, de neki ez tetszett... ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest