- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
KurtCobain #55771 üzenetére
"...itt max a GPS-t kell mókolni, ami kb fél perces művelet..."
[irónia on]Jajajaa... Ebben a maszat kínai szarban annyira ótvar a GPS, hogy kemény egy percig voltam kénytelen várni, mire rájött hol van.[irónia off] Azután esett le, hogy elfelejtettem a gps.conf-ot beállítani. Most néhány s a hideg pozicionálás.SGA-na 2-3 hetente, 1-2 havonta cseéltem a ROM-okat, bár legtöbbször ugyanaz ment vissza. Ennél fel sem merül, hogy lecseéljem a gyárit. Kényelmes, funkcionális, működik. Kényes igényeimet tökéletesen kielégíti.
-
citkar
addikt
válasz
KurtCobain #55771 üzenetére
Ja... a Motorola G-t követtem én is, szimpatiksu volt (most is az), de dual sim hiányában felejtős, kettőt nem akarok venni belőle
Ráadásul sokak csőrét bántja (legalábbis néhányunkat biztos) ha single sim-es telóval dobálóznak itt, egyszerűen félrevezetik az embert egy alkalmatlan eszközzel, ez a topik dual sim-es.
Végül: kíváncsi vagyok mire Magyarországra én a Motorola G, főleg a dual sim-es, hogy viszonyul az ára a Hongmihez...ha elér ide egyáltalán még tavasz előtt, vagy már csak mire mindenhol 8 magosok lesznek(#55772) mclane_ :
Ha most vennék telót 200USD körül tuti Hongmi lenne. Egyedüli baja, hogy nem nyáron jött ki (a WCDMA-s).
Remélem a következő (a 8 magos utód) nem fog ennyit késni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest