Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Baloohd2
üzenetére
arra, hogy rÁFAztál e?

dhgm
igen, a lewa az emotion, meg a miui is ezt a menüelrendezést használja ( nyálfón) tudom, ez nem is annyira vonz, nova L-el használtam/-nám, jobban tetszik viszont maga az egész rendszer "egybenlevősége" . neked mondjam? te is ezt használod
. azt viszont nemtudom, hogy a portolás mivolta, vagy a készülék HW-es hibái miatt, valahogy nekem a vowneyn nem jött át annyira, ezért tetszik nagyon a gyári xiaomi telefon. volt egy idő amikor hivatalosan is felkerült a xiaominál a vowney a támogatott készülékek listájára, de utánna, valahogy elült a dolog sajnos, ezért is hangsúlyozom, hogy NEKEM vonzó ajnlat már ennyiért a hongmi RR.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. azt viszont nemtudom, hogy a portolás mivolta, vagy a készülék HW-es hibái miatt, valahogy nekem a vowneyn nem jött át annyira, ezért tetszik nagyon a gyári xiaomi telefon. volt egy idő amikor hivatalosan is felkerült a xiaominál a vowney a támogatott készülékek listájára, de utánna, valahogy elült a dolog sajnos, ezért is hangsúlyozom, hogy NEKEM vonzó ajnlat már ennyiért a hongmi RR.