Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
littlemole
üzenetére
Tmallbox okés.
Van 4% paypal díja, meg pár dollár posta.
Newman: van neki hazai vagy más oldalon közössége, ahol segítséget tudsz kérni, ha valami gebasz van vele? -
Švejk
őstag
válasz
littlemole
üzenetére
A Tmallbox megbízható, most a postázás betett nekik is de már talán talpraálltak kicsit. Ha in stockot jelez, egy próbát feltétlen megér. A felár se sok, az ár 4%-a a PayPal (semmiképp se sajnáld ezt a pénzt!) +4$ a postázás.
Tehát én ajánlom, a telefonom tőlük rendeltem, 2 hét múlva a kezemben volt.
Az Exynos eléggé zabálja az energiát. Előző kütyüm egy Hyundai T7 volt ilyen procival, egy kis játék után tojást lehetett rajta sütni. De ezt az SGS3 tulajok is megerősítik szerintem. Baromi erősnek számított 1 éve, cserébe elég torkos. Nekem kis csalódás volt mert sok minden folyamatosabb most a 6589-es telómon mint azon volt.
Az Atom proci baromi erős, cserébe nem ismered a gyermekbetegségeit. Nem is tudom ezen kívül van-e Z2580-al szerelt telefon. Ezzel együtt meggondolnám, mert nem sok típus használja.
A 6589 kimondhatjuk, kiforrott, megbízható technika. Mindennapi használatban több, mint elég és a játékoknál se rossz a teljesítménye. Emellett a legolcsóbb, sok típus használja, és ezeknek (pl Jiayu G4/G4T) nagy a supportja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- Formula-1
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest