- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
habarcs88 #51169 üzenetére
Örülök neki, hogy segíthettem.
Gari: Igazság szerint én meg sem néztem, hogy milyen papírok vannak a dobozbanOlvastam viszont egy levelet ami a csomagba volt téve, miszerint a coolicool vezére nagyra értékeli, hogy tőlük vásároltam a telót. Megnéztem most: tehat van egy kitöltetlen adattartalom nélküli warriantly, egy quick giude és ennyi. szóval se számla, se érvényes garijegy. a bolondok. ha gari lesz akkor nagy meccsre számíthat az ember ha ezektől rendel.
Füles: Bot fülem van, nem bontottam még ki a fülest, sőt van vagy 3 kibontatlan fülesem is a lakásba. Egyébként biztos használható.
Vaku: Ez biztos tenné a dolgát, de nem igen van szinkronbaan az expozícióval mert túlexpózza magát. Egyébként se vakuzzunk telóval. Tessék venni egy dslr-t meg egy ttl-e vakut... Egyébként szebb képet készít mint az sgs. Helló
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest