Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

csampei
senior tag
válasz

Sevenc

üzenetére
						Szarabb nem lesz alapon....Én is addig pöcköltem még jó nem lett!Ráadásul semmi orosz tudás,nekem sem volt könnyebb(legfeljebb annyival hogy volt már a kezemben egy két tella)
(#50214) Endell
Nem!Sőt!Csak ha az ember nem figyel,vagy nem rá való cuccot akar feltolni rá,akkor jönnek ezek a körök.De mint írtam annó ezek az MTK-s cuccok még RS232-vel a füles dugón keresztül is éleszthetőek,ha már az USB nem látja.Ki van ez találva rendesen,gyakorlatilag még meg nem égeted a memo modult benne vagy a procit vagy bármi mást,azaz el nem füstöl elvileg bármikor éleszthetőek,attól független hogy az USB-n látja-e a PC vagy nem.Ezért tetszik nekem ez az MTK-s történet egyre jobban.Sőt ha az IMEI elfüstöl bármikor többféle módszerrel helyre is állítható.Csináld meg ezt másnál...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
 - Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
 - Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő