- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
Novicsok
üzenetére
Szia "ÚJONC"
Mindig nagy kedvvel olvasom a hozzászólásaidat, tudod olyan jó velősek.Én szintén mérnökember révén nem rendelkezem ezekkel a jó tulajdonságokkal =(gének?, iskola? valami más?). Eddig én is cepexa párti voltam (a te jóvoltadból) de ezaz SGS 3 tényleg jó, na OK a ledet leszámítva!
Ezzel együtt tudok élni, de azért mégis próbálkozok, hátha valaki volt olyan elvetemült mondjuk mint miklosandras.Ha kínába mész, jó utat, jó válogatást és jó választékot kívánok neked, de nekem akkor is "csak" ZP 100 marad, amely szerintem lassan korszakos darabnak tekinthető.
Ennek a fórumnak sztem legalább a 15 %-a kifejezetten ezzel foglalkozik, ami szép számnak nevezhető.
Tehát ha új telcsit veszel, akkor egyrészt irigy leszek rád, másrészt sajnálom, hogy elvesztünk egy kiváló ZP 100-as gurut és cepexa szakértőt és vele együtt sok-sok orosz információt.
Még egyszer jó utat és kösz az eddig
i munkásságod (ez a minuimum amit tehettem érted)
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
i munkásságod (ez a minuimum amit tehettem érted)