-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
Novicsok #5016 üzenetére
Szia "ÚJONC"
Mindig nagy kedvvel olvasom a hozzászólásaidat, tudod olyan jó velősek.Én szintén mérnökember révén nem rendelkezem ezekkel a jó tulajdonságokkal =(gének?, iskola? valami más?). Eddig én is cepexa párti voltam (a te jóvoltadból) de ezaz SGS 3 tényleg jó, na OK a ledet leszámítva!
Ezzel együtt tudok élni, de azért mégis próbálkozok, hátha valaki volt olyan elvetemült mondjuk mint miklosandras.Ha kínába mész, jó utat, jó válogatást és jó választékot kívánok neked, de nekem akkor is "csak" ZP 100 marad, amely szerintem lassan korszakos darabnak tekinthető.
Ennek a fórumnak sztem legalább a 15 %-a kifejezetten ezzel foglalkozik, ami szép számnak nevezhető.
Tehát ha új telcsit veszel, akkor egyrészt irigy leszek rád, másrészt sajnálom, hogy elvesztünk egy kiváló ZP 100-as gurut és cepexa szakértőt és vele együtt sok-sok orosz információt.
Még egyszer jó utat és kösz az eddigi munkásságod (ez a minuimum amit tehettem érted)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB (Space Black)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Astro Bot PS5
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest