Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
devast
üzenetére
Több helyen írják, hogy ebben van GPS. Mármint igazi GPS vevő, nem csak cellainformációk alapján történő szoftveres találgatás.
Az akku mindazonáltal nyilván kisebb kapacitású, de attól még nem feltétlenül használhatatlan egy ilyen készülék. Nekem volt SC6820-as telefonom ilyen árkategóriában, és az egyetlen komoly baja a mikrofon volt, minden más tekintetben - kompromisszumok árán - használható lett volna. Más kérdés, hogy ez 75 dollár, míg 80-100 dollár között már MT6572-vel szerelt készülékeket is lehet kapni. (Én azért kíváncsi lennék erre a kétmagos Spreadtrum-ra az SC6820-hoz képest dupla mennyiségű RAM-mal.) A képernyő meg nyilván olyan, amilyen a 100 dollár alatti kategóriában. 
CineDOG1: Nem mindenki használ mobilnetet és GPS-t.
Engedtessék meg, hogy attól még lehessen nekik is okostelefonjuk!
Nem kizárólag attól okos az okostelefon, hogy napi 24 órában be van kapcsolva a 3G meg a GPS. Én pl. a nap min. 90%-ában wifi-közelben vagyok, így semmi szükségem a mobilnetre ahhoz, hogy online legyek a telefonommal, így akár egy 3G-t nem tudó készülékem is lehetne. Navigálni pedig van célhardverem (Garmin). Meglátásom szerint az okostelefon attól okos, hogy megvan benne a potenciál, hogy rengeteg mindenre használhatod (mint egy számítógépet), de akár sima telefonként is működhet, ha az az igényed. És amíg ilyen szép és gyors készülékeket fícsőrfónban nem kínálnak, addig már pusztán a nagy képernyőért is sokan olyanok is meg fogják venni az okostelefonokat, akiknek nincs igényük az ilyen készülékek nagy "okosságára". Szerintem. 
"Az SC6825 mag is érdekes, ezeket rakják a legócskább nem 3G-s, nem GPS-es okostelókba."
Ez nem mag, hanem SoC, méghozzá kétmagos. És szerintem kevered az egymagos SC6820-szal. Ez a továbbfejlesztett, kétmagos SoC most jelent meg, kb. a héten.

-
Zeki
nagyúr
válasz
devast
üzenetére
Az SC6825 mag is érdekes, ezeket rakják a legócskább nem 3G-s, nem GPS-es okostelókba.
Csak akkor mi a frásznak okosteló?A Lenovonak és a ZTE-nek vannak olcsó telefonjai, inkább azokat kellene nézegetni.
Kínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, merimobiles, lenteen, coolseason, priceangels
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az akku mindazonáltal nyilván kisebb kapacitású, de attól még nem feltétlenül használhatatlan egy ilyen készülék. Nekem volt SC6820-as telefonom ilyen árkategóriában, és az egyetlen komoly baja a mikrofon volt, minden más tekintetben - kompromisszumok árán - használható lett volna. Más kérdés, hogy ez 75 dollár, míg 80-100 dollár között már MT6572-vel szerelt készülékeket is lehet kapni. (Én azért kíváncsi lennék erre a kétmagos Spreadtrum-ra az SC6820-hoz képest dupla mennyiségű RAM-mal.) A képernyő meg nyilván olyan, amilyen a 100 dollár alatti kategóriában. 
Engedtessék meg, hogy attól még lehessen nekik is okostelefonjuk!
Nem kizárólag attól okos az okostelefon, hogy napi 24 órában be van kapcsolva a 3G meg a GPS. Én pl. a nap min. 90%-ában wifi-közelben vagyok, így semmi szükségem a mobilnetre ahhoz, hogy online legyek a telefonommal, így akár egy 3G-t nem tudó készülékem is lehetne. Navigálni pedig van célhardverem (Garmin). Meglátásom szerint az okostelefon attól okos, hogy megvan benne a potenciál, hogy rengeteg mindenre használhatod (mint egy számítógépet), de akár sima telefonként is működhet, ha az az igényed. És amíg ilyen szép és gyors készülékeket fícsőrfónban nem kínálnak, addig már pusztán a nagy képernyőért is sokan olyanok is meg fogják venni az okostelefonokat, akiknek nincs igényük az ilyen készülékek nagy "okosságára". Szerintem. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)