Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• barobag

csendes tag

válasz Novicsok #4647 üzenetére

sziasztok!
    Néhány gondolat az SGS 3 -ról (ZP100-on).
    Az első élmény után, mármint, hogy 3 hónap után sikerült rom-ot cserélnem (cepexa+savyol2) ez a rom 4.04. teljesen meglepő módon gördülékenyen fut, és végre-valahára magyarul beszél vissza (bár vagy 1 órát gyököltem, mire átállítottam a nyelvet, de ez csak azért lehet, mert az ICS-ben máshogy vannak a beállítások mint a 2.3.6-ban).
    Minden rendben, bár a led kicsit gyengusz (szerintetek cepexa patch-el lehet javítani lehet? hogy baromság amit kérdezek?).
    A többi dolog rendben fut, kamerát igazából nem teszteltem, csak úgy hogy működik vagy nem (jelentem működik, minőség nincs tesztelve).
    Az akksi idő úgy hogy egész nap lógtam a wifin, meg mentek a beállítgatások stb, estére 30 % (kijelzés szerint 5ó 30p hátralévő idő) . kiváncsi vagyok hogy holnap normális (csak telefon) használat mellett mikor konyul le az akksi, de ha jól emlékszem valaki írta hogy 2 nap az teljesen renden van.
    Eddig szerjózsi párti voltam, de ez a magyar rom nekem nagyon bejön, arról nem is beszélve hogy a skype, (frontoldali kamerával) videóbeszélgetést is lehetővé tud tenni, ami nekem jelenleg elég fontos.
    Egyenlőre ennyi, ha valaki nem ért velem egyet akkor szívesem látnám a véleményét, ha meg egyetért akkor is, szóval többre-többre tesztszaktársak! :C

Új hozzászólás Aktív témák