- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
Stanley-B. #4356 üzenetére
Végigolvastam már a topikot. Sehol nem olvastam hogy a kínából rendelés lenne az egyedüli elfogadható alternatíva, elég sok szívásról is olvastam (elég csak pár hozzászólással a #4333-ig visszamenned), de köszönöm hogy kiosztottad a feladatot, hogy én igazoljam a te vélt igazad.
Maradjunk annyiban hogy SZERINTED "hajrá kínából rendelés", szerintem meg mérlegeljen mindenki hogy mi mit ér meg neki. Ettől érdemes rendelni kínából, de távolról sem minden esetben. Lehet én többet rendeltem már mint te, jóval túl vagyok már 100 paypal tranzakción, szóval nem a gyávaság és a hozzánemértés beszél belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest