Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
raffiakötö
üzenetére
Sony kamera és ilyen a képe... pfff
A ledes úgy ahogy van, rossz minőségű. Az irodakép pedig csak kicsinyítve megy el, eredeti méretben már nagyon látszik, hogy gyönge a felbontása, mert életlen képet csinál... persze én is látok fb posztokban hasonló minőséget, oda elég ez is. De családi eseményt rögzíteni-fotózni már kevés lenne... (legalábbis nekem).+ cappa 72-re/42947/:
Akkor viszont nem értem a buherálás jelentőségét-fontosságát... Azt hittem azért van, hogy stabilabb legyen a mindennapi használat, hogy ne fogyjon ki a memóriából működés közben. De, ha ezt nem érinti, akkor kár vesződni vele. Szerintem. (vagy még mindig nem értek valamit, mert nehéz a felfogásom... ) -
Crytek
nagyúr
válasz
raffiakötö
üzenetére
Ezek a képek szerinted nagyon jók?
Szerintem meg ennél rosszabb képet kevés telefon csinál. Tronsmart TS7 tulajt ezek láttán megértem miért is nem rakott fel képeket mert valami förtelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Apple asztali gépek
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Horgász topik
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- További aktív témák...
- Lenovo TAB M11 tablet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi