Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andatti
üzenetére
A RAM és a ROM teljesen mást képvisel.
Számítógépre leképezve:A RAM az az a memória, amit az operációs rendszer használ futás közben. (Random Access Memory)
A ROM pedig az a tárhely, mint a HDD, amin az operációs rendszer fut. Nos, mi ezt a "HDD"-t használjuk és "particionáljuk át).
Gondolj bele, hogy van egy számítógéped, és annak van egy olyan partíciókiosztású HDD-je, ahol a programok telepítésére van 512MB-od, pedig tudod, hogy ott van még 2GB-nyi hely, amit te tudnál használni ugyanerre, de csak másra tudod, mert valaki így döntött helyetted. Vajon egybe vonnád-e a kettőt, ha már lehetséges?(Egyébként nekem elsőre a ROM nagyon furcsa volt, hiszen Read Only Memory-t jelent. Ehhez képest...)
-
raffiakötö
csendes tag
válasz
andatti
üzenetére
Lehet túloztam a nagyon jó jelzővel, de amúgy szerintem jók a képei. Legalábbis az előző telefonhoz képest jobbakat csinál (HTC Desire-m volt, csak feladta a harcot...) Azt írtam, hogy a led gyenge. Sötétbe biztos nem csinálok vele sok fotót. A kamera lehet sony lehet nem, csak ezzel reklámozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megette az internet felét az AI?
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest