- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
fi:zi'k #4269 üzenetére
Na akkor kezdjük elölről. Erre válaszoltál:
(#4248) devast
Pont a vám a legkisebb tétel. Legalábbis eddig eletronikai cuccok terén még nem láttam 5-6%-nál nagyobbat Kínára vonatkozóan.Miközben az ember nem vámról, hanem vámolásról beszél. Ha annyira képben vagy, akkor csak a két fogalmat nem tudod megkülönböztetni? Mert ezt már leírtam egyszer, de úgy látszik, akkor se érezted mi a téma.
Ráadásul nem tudom, mikor rendeltél utoljára, egyrészt 2010 eleje óta az Orczy téri postakicserélőbe új vámosok kerültek, lassult a folyamat, mindent bontogattak ami olyannak tűnt, de mióta kiköltöztek Ferihegyre, és legfőképp az elmúlt pár hónap óta szó szerint mindent kibontanak. Ráadásul most elsejétől már a magánszemélytől magánszemélynek küldött csomagokra is érvényes a 22EUR/45EUR érték, szóval nem tudom kinek mit érdemes intézni, max egyszerre jó fizetni, de sokfelé küldeni értelmesebb megoldás. Persze annak, aki nem tud jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest