Hirdetés
- Projektor topic
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Na akkor kezdjük elölről. Erre válaszoltál:
(#4248) devast
Pont a vám a legkisebb tétel. Legalábbis eddig eletronikai cuccok terén még nem láttam 5-6%-nál nagyobbat Kínára vonatkozóan.Miközben az ember nem vámról, hanem vámolásról beszél. Ha annyira képben vagy, akkor csak a két fogalmat nem tudod megkülönböztetni? Mert ezt már leírtam egyszer, de úgy látszik, akkor se érezted mi a téma.

Ráadásul nem tudom, mikor rendeltél utoljára, egyrészt 2010 eleje óta az Orczy téri postakicserélőbe új vámosok kerültek, lassult a folyamat, mindent bontogattak ami olyannak tűnt, de mióta kiköltöztek Ferihegyre, és legfőképp az elmúlt pár hónap óta szó szerint mindent kibontanak. Ráadásul most elsejétől már a magánszemélytől magánszemélynek küldött csomagokra is érvényes a 22EUR/45EUR érték, szóval nem tudom kinek mit érdemes intézni, max egyszerre jó fizetni, de sokfelé küldeni értelmesebb megoldás. Persze annak, aki nem tud jobbat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Update 12.02. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest