- Nikon DSLR topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Atomcsirke
üzenetére
Szerintem minél nagyobb a képernyő, annál jobban tudod kihasználni, mert annál kényelmesebb olvasni vagy pötyögni rajta. Ez mind a felbontásra, mind a fizikai képátlóra vonatkozik. Hátrány viszont a nagy befoglaló méret, amivel nem mindenki tud együtt élni.
Nekem eddig nem volt sok okostelefonom, de volt (jelenleg is van) 3,5-es, 4 colos és 5 colos. Ezek közül messze az 5 colost volt a legkényelmesebb használni, míg hordozhatóság szempontjából számomra a 4 col sem volt sokkal kevésbé tepsis, mint az 5 colos, akkor meg már miért ne legyen 5 colos?

Ez szigorúan az én véleményem. Senkit nem akarok meggyőzni, mert tisztában vagyok vele, hogy ízlésről kár (és nem is illik) vitatkozni. Nekem semmi bajom azzal, hogy sokak irtóznak a tepsi mérettől. Másoknak meg az a vonzó. (Manapság, a 6 col feletti mezőny bővülését látva, az 5 col lassan "kompakt" méret lesz...
)U.i.: Emlékszem, amikor először hallottam a Galaxy Note-ról, arra gondoltam, hogy egy olyannal csak headset-tel lehet majd telefonálni, mert el nem tudtam volna képzelni, hogy egy ilyet a fejemhez tartsak... Azóta viszont nagyot változott a világképem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nikon DSLR topik
- Autós topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)