Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #39691 üzenetére
Valoban. Igazad van, a nagyobb kijelzo miatt feltehetoen tobbet fogyaszt.
Amint megerkezik, irom a velemenyt. Illetve nehany nap mulva, mert ugye az akksi teszthez nem eleg 1-2 nap.
Ja, az meg mindegy mi van az akksira irva, mert az akksi meretebol lehet kovetkeztetni a kapacitasara.
Nehany eve vettem az akkori telefonomba egy 1500mah akksit az innov8 telefonomba (gyarilag 1000mah volt benne). A legolcsobb kinai vackot vettem. Megerkezett, neztem hogy ugyanakkora mint a gyari samsung akksi. Ketelkedtem benne hogy tobbet bir mint a gyari, es be is jott. Viszont kevesebbet sem ment egy pillanattal sem mint a gyari! Akksinal a meret szamit szerintem, es nem az ami ra van irva. Az n9599-ben meg eleg nagy darab akksi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest