- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Az èn FG8-amban 416MHz-es fô mag van és egy 208MHz-es média proci. 2.2.2-es Android van rajta, de szerintem nincs baj a sebességével. Angry birds is fut rajta igaz, nem olyan folyamatos mint mondjuk Blade-en, de el lehet vele szórakozni. Van néhány alkalmazás, ami valamiért nem fut rajta, de találtam mindenre alternatívát eddig. Szóval abszolút használható. A kamera nem egy ász, de használható. A GPS jól mûködik, leszámít azt az apróságot, hogy a sebességet duplán mutatja. Tehát,ha megyek 50-nel akkor 100-at ír.
Van ott telefon is, néz szét jobban. BlueBo 1000 a típusa. Én is tõlük akartam venni, csak az AGPS miatt nem azt vettem. Az FG8 -ban elvileg rendes GPS van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged