Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
maross
üzenetére
Picsába, köszi az infót! Akkor ez így általánosságban elmondható, hogy a képek nem túl rózsásak.

Kivétel ezalól, nincs olyan gép, ami odabaszós képet csinál esetleg?
Pedig tutira ilyesmi telót akarok
Herótom van tőle, hogy minden második embernek olyan telefonja van, mint nekem. -
citkar
addikt
válasz
maross
üzenetére
Nekem se tűnt fel különbség, de kipróbáltam és azon frankó! Nagyon kisfokú lehet az eltérés. Próbáld ki...viszont nekem is kék van

Ja fényképező: mintha azt olvastam volna, hogy a többség (vagy akár mind) 8 megapixeles képeket készít, a 12--t szoftveresen állítja elő, azaz valszeg semmi értelme.
Én nem értek a fényképezéshez, de a többség szerint nem kiemelkedő képeket csinálnak úgy általában a kínai telók, inkább elmegy kategória. Mondjuk szerintem egy családi kajálásra elegendő...de az S3 után lehet számodra negatívan hat a visszalépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Arc Raiders
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Herótom van tőle, hogy minden második embernek olyan telefonja van, mint nekem.