- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
laslie92 #28364 üzenetére
Pont, hogy nem arról van szó, kinek mi húzza a zsebét. Tőlem mindenki azt vesz amit akar, meg amire pénze van.
Teljesítményre kezdettől fogva azt írtam, hogy a Feiteng jobb egy kicsivel, még az eredményeket is közzé tettem. A méretbeli különbség pedig továbbra sem helytálló, mivel minimális különbség van a két teló között magasságra. Szélességre meg ugyanakkorák, így nem hiszem, hogy ez észrevehető lenne kézbe fogva, hacsak nem keresztben tartod a telefonokat
FPS-nél meg a full teszteredményre gondoltam, nem a legjobb értékre amit sikerült a teszt során kiragadni, de lényegtelen.
Az eredeti tesztekhez visszatérve fura módon a 4.2 az sokat javít a teszteredményeken. A 4.1.2 alatt 30,9-et produkáló NenaMark2 gyári 4.2.1-el most rögtön 43.0 lett. Ugyanúgy tele van pakolva a rendszer (vagy még jobban
) mint az eredetileg fotózott tesztek során. Szóval akinek elérhető a készülékéhez és többnyire bugmentes, annak szerintem érdemes feltenni a 4.2-es Androidot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest