Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Az érintő felület 2/3 ad elszáll (gondolok kinek mennyi), azaz nem érzékeli az érintést.
Nem a felbontásra gondolok, nem vagyok fHD fetisiszta xD ...azzal nincs is baj. A színei elég haloványak és a betekintési szöge sen acélos (nekem is csak tft van, de annak jobb). Egy IPS huawei sokkal jobb (még enyémnél is amúgy, félreértés ne essék
). Aksi a tulajának (kis nyomogatás, de ő inkább telefonnak használja) 2 nap vagy több...szal sztem jónak mondható.(#27206) apeelme
Na persze, ez sincs kőbe vésve, ahogy írtam is, csak a régi g300amból indulok, amiben 512 volt( 390 valójában) és böngésző mellett bmit megnyitottam (gmail, bmi) már zárta is be, és ez elég bosszantó vt... vt hogy menet közben navit zárta be, mert elfogyott a memória (persze ott inkább készülés optimalizálatlanság a fő ok, de én sztem 1GB ma mán kell/nem árt
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Aksi a tulajának (kis nyomogatás, de ő inkább telefonnak használja) 2 nap vagy több...szal sztem jónak mondható.
).