- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Apple MacBook
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
instantwater #25240 üzenetére
Szerintem igen[link]
Sokáig X7-t szerettem volna,de szinte beszerezhetetlen,ha valahol van,szinte azonnal megveszik őket.Viszont megnéztem a C2-t,és mivel a márka ismertebb,illetve Zopo telókhoz találtam már szilikon tokokat is,ami szinte lehetetlen,és a vastagság miatt,én C2-ben gondolkodom,csak közben sajnos kézbe vettem egy lumia 820-t,és megbabonázott,a tapintás,és masszívsága,de nem akarok phone 8-t,mert megint kijön egy év múlva egy frissített verzió,én meg dobhatom a kukába,mivel app szinte már nem is lesz a régebbi verzióra,illetve mondanom sem kell,hogy olcsóbban kapok hardveresen komolyabb telót.Minden esetre a C2 az első olyan teló az X7 óta,aminek kifejezetten tetszik minden porcikája,és relatív nem is drága.peacekiller
Gondolkodtam én is newman-ben,de ugyanannyiért kapok egy relatív gyengébb feldolgozóegységet,cserében minden más jobb,elméletileg,de a sikerhez kockázatra van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest