- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Nem írta, hogy ez egy tudományos alaposságú vizsgálat. Egy egyszerű amatőr összehasonlítás néhány készülék között. Deklaráltak kizárólag egyetlen szempontra szorítkozva. Nem értem miért kell ezen ennyit rágódni. Szerintem csak köszönet illeti azért, hogy vette a fáradtságot és elvégezte ezt az összehasonlítást, valamint, hogy még közzé is tette. Nem mindegyikünknek van lehetősége több készüléket egyidejűleg ,közel azonos feltételek mellet összevetni.
Egyébként meg nekem G2S-em van és soha semmi problémám a térerővel (GSM, 2G, 3G) nem volt a Voda hálózatán. -
fPApi
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Túlreagálod a dolgot, ez pont arra való, amiről szól: milyen azonos körülmények között a térerő a különböző telefonoknál. És akármit is mondasz, ez szerintem egy igen hasznos információ a telefon kiválasztásához. Persze akinek nem fontos, az úgy kezeli, akinek meg igen, az meg amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest