- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
hungobungo #23734 üzenetére
A Link2SD-t azért is szedtem le, mert sokszor nem ment neki az áthelyezés a külső SD-kártya fenntartott partíciójára, főleg az appok frissítése után adott hibaüzeneteket.
A Link2Sd eltávolítása és a külső SD-kártya újbóli egyesítése, egyetlen partícióvá alakítása után minden lehetséges (felhasználói) appot kézileg áthelyeztem a külső 32 GB-os SD-kártyára.
Ennek ellenére nem látok nagy javulást, a Belső tárhely még mindig túlzsúfolt, pedig a böngésző adatait is töröltem, mert arra gyanakodtam, hogy az foglal el sok helyet, annak ellenére, hogy a külső SD-n van.
Íme a szemléltető képernyőkép:
Mit lehet még itt csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest