- Hobby elektronika
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
hungobungo #23734 üzenetére
A Link2SD-t azért is szedtem le, mert sokszor nem ment neki az áthelyezés a külső SD-kártya fenntartott partíciójára, főleg az appok frissítése után adott hibaüzeneteket.
A Link2Sd eltávolítása és a külső SD-kártya újbóli egyesítése, egyetlen partícióvá alakítása után minden lehetséges (felhasználói) appot kézileg áthelyeztem a külső 32 GB-os SD-kártyára.
Ennek ellenére nem látok nagy javulást, a Belső tárhely még mindig túlzsúfolt, pedig a böngésző adatait is töröltem, mert arra gyanakodtam, hogy az foglal el sok helyet, annak ellenére, hogy a külső SD-n van.
Íme a szemléltető képernyőkép:
Mit lehet még itt csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest