-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
sasa311 #23700 üzenetére
Tévedés. Én a belső tárhelyet bővítettem, nem a RAM-ot.
Tehát én is tévedtem, amikor itt a RAM-ra panaszkodtam, az androidos topikban a kolléga megjegyzésre rávezetett, hogy a belső tárhelyem fogyott el az on-line térképrészletek letöltése során (vagyis a Link2SD egy nagy kamu volt, nem csinált semmi érdemlegeset. Lehet, hogy a fizetős....).
Újra kéne partícionálnom a belső tárhely - telefonmemória tárhelye-elosztást, mert nekem a majdnem 2 GB helyett 100 MB bőven elég a telefonnak, hisz sem üzeneteket nem tárolok egy hétnél tovább, sem névjegyeket nem tárolok helyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest