-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
hun_gery #21661 üzenetére
Hát a zseblámpa funkciót szerintem a kijelző közepes szinten ki tudja váltani. különösen egy gyengusz led ellenében. Van is ilyen app, "fáklya a képernyő" a playen "magyarul". Pont tegnap prószáltam le, hát az Amoi N821 ledje nem túl acélos, azt nagydúzzogva ki tudja váltani a kijelzője. Mondjuk a defy + ledjét azt nem, de hát ez van...
-
Csygusz
tag
válasz
hun_gery #21661 üzenetére
Áhhááá, értem
Engem ez abszolút nem zavar. Nem kell semmiféle villanó fény, persze néha nem jönne rosszul, de van a kulcstartómon is ledes lámpa
Szóval akkor ezen kitétel hiánya miatt a részemre jó készüléknek ígérkezikMár nagyon várom, hogy megérkezzen.
Szoftveres támogatása lesz valami minimális? Esetleg custom romok az idők során?
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged