Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Androidos tablet topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Én is így vagyok ezzel, amit rendeltem lövésem sincs tud-e magyarul (van ahol azt írják tud, van ahol nem)!

Nem vagyok túl jó angolból, de egy telóval elboldogulok, és szerintem is bárki képes rá (persze ha nem próbálja meg nem is sikerülhet...).
Mondjuk engem a root meg ilyen olyan ROM cserebere sem érdekel, ha működik a gyárival rendesen (nem is érem minek cserélgetni, ha nincs vele gond...).Jól néz kis az S5,de neked is azt javaslom, hogy túrj valamit, amiben vagy 1GB RAM (kell az, hidd el
)!
Az én STAR telómra is azt írják (az mondjuk 6589 el van szerelve), meg is lepődtem. Mondanám, hogy letesztelem neked ha megjön, de nekem csak 16GB os karim van (ha pesti vagy belepróbálhatjuk majd a tied).
Egyébként néha azt hiszem, hogy a webshopok is csak googliból tudják (inkább sejtik) mit árulnak, mert minden telóról van olyan, ahol mást írnak (kijelző típus, belső memória, van ahol még 1-2 tized col eltérést is írnak, stb).
(#21214) f8enter
Amint megjött mindenféle beszámolókat kérünk, de rögvest!

Ne hirdess, mert seggbe rúgnak (vagy ilyet lehet?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Null Perces Bontatlan dobozos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest