- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turkburk
tag
válasz
hungobungo #2120 üzenetére
Jelentem Zopo ZP500 megjött, valóban 2 hétre. Egészen pontosan így nézett ki a menetrend:
07-24 Fizetve
07-28 Track number
07-29 Feladva
07-30 HK
07-30 Singapúr
08-05 Bp
08-08 MegérkezettElső benyomások nagyon pozitívak. A ROM tele kínai szutyokkal. Root-olni egyszerűen lehetett, de a ROM csere nem volt egyszerű, de legalább elég rosszul dokumentált. Orosz oldalakon van erről infó, (google fordítóval nem a legbarátságosabb.) Most 0729-es rom-ot tettem. Ez valami tajvani és alig jobb a gyárinál. Kevesebb haszontalan app és van néhány tool (ROM Mng, Superuser, stb.) Azt hiszem kell még egy kis idő mire lesz kiforrott rom, esetleg magyarul..
Kijelző szép, de az érintések nem teljesen pontosak. Sebesség szuper, a lanucher azért nem teljesen folyékonyan gördül, de nem vészes.
3G-hez egy digi move-os kártyát raktam be. APN-t hiába állítgattam, nem akart kapcsolódni eddig. Wifi nagyon érzékeny és gyors. (4 droidos kütyümből talán a legjobb)
Ennyi az első benyomásokról, majd még írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest