- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
levi.hungary #20768 üzenetére
Én arra kérnék minden Zopo tulajt, hogy dobjon már a profilomon lévő email-re pár teljes méretű fotót, amit a Zopo-jával készített. Ugyanis amiket eddig itt különféle topikokban láttam... nos katasztrófa és akkor még szépen fogalmaztam. Nem akarok itt anti-ZOPO-skodni, pont ellenkezőleg. Cáfolatokat várok, miszerint a Zopo minőségben kiemelkedik a kínai telók közül. Mert szerintem simán csak agyon van hájpolva, mint a Thl vagy a Jiayu (figyelem Jiayu-m van, szóval jelen van az önkritika).
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest