Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
válasz
ctibor
üzenetére
Szia ctibor!
Sajnos nekem még nincs meg a Magyarítás nem elég világos a menete, a leírások nagy részében hivatkoznak olyanra amiről gőzöm sincs. Igazából arra várok valaki csináljon ehhez a telohoz hülyebiztos leírást. A root-ot megcsináltam. Jó lenne a led villogtató megoldás is. A telefonkönyv is elég furcsa,hiába írom be a kontaktot,semmit nem talál.Természetesen benne van a telefonkönyvemben,és minden kontakt láthatóvá van téve. különben nagyon stabil telefon,voipozni,és filmet nézni szoktam. A két kártya kezelésére lehetne tökéletesebb a tárcsázó ennyi a hibája. És kár,hogy nem lett annyira felkapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest