Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
cappa72 #18261 üzenetére
Mindjárt agyfaszt kapok. Most akkor még sem ezt kellett volna feltenni?
Ez más? Mi az hogy "alaprom"? Most akkor alap vagy frissített, vagy alap mert nem CWM-es? Most akkor melyik az újabb?
"2012.08.29
A gyárival megegyező de root-olt, gyárilag 99%-ban magyar (!) alaprom (a 08.29-est gyárit lehetetlen root-olni a szokásos eszközökkel!). Letöltés itt.
Javított HDMI kimenet forgatás, gyári 99%-ig magyar felület, Play áruház, Google apps, root integrálva. Fényszenzor továbbra sem megy (nem annyira fontos).
Visszaállítása a gyári FlashTool-lal."- Legújabb firmware eredeti recoveryvel
- V1277_290812_speedmod_HUN.7z
Ez két különböző rom? -
Jazz
veterán
válasz
cappa72 #18261 üzenetére
Feltettem az eredeti recovery-s verziót. Ez egyben rootolt is, tehát már nem kell rootolással foglalkoznom?
Sajnos nem vártam meg a válaszod, türelmetlen voltam. Backup nélkül frissítettem a firmware-t.....most kihajítom az ablakon a telót....se telefonkönyv se semmi.Ja, és nem választható a magyar nyelv. Feltettem ezt: "Legújabb firmware eredeti recoveryvel". Most akkor mi van? Hungobungo oldalán azt írták hogy 99%-ban magyar....hol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest