- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Epson nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Nyurga #16656 üzenetére
Jóember, az általad előbb írt kommentben te magad írtad a zopo letöltöoldal linkjét:
Ott van kérlekszépen minden: Zopo-mt6577 (a háromlépéses telepitésü..) (és a mt6575) driver és emez, a szabof1 által dropboxolt (elfeledett forrású)
pdf-es fleselési leírás is ugyanott a zopo-szájton rezidál. !Én magam csak a Flash Tool állítólag 4.0 -os verziója miatt figyeltem föl, de az ott a zoposzájton nem az
hanem csak 3.xx -
szabof1
őstag
válasz
Nyurga #16656 üzenetére
Jogos. Azt hittem a legutolsónak bevált leírást sikerült megtalálnom, de sajnos azt még most nem találom.
Arra emlékszem, hogy az a 3 lépcsős driver telepítés nem volt jó. Pár dolgot telepített, de azokat kézzel ki kellett irtani a meghajtók közül és végül egy egylépcsős USB driver telepítés oldotta meg.
Megnéztem a gépemet és 4 USB driver van letöltve, ebből 1 a háromlépcsős és a másik három (ugyan eltérő névvel, de) megegyezik. Itt egy link az egyikhez: Zopo MT6575 USB Driver.zip
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 1 / 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest