Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklosandras
csendes tag
Egy-másfél óra beszélgetésem van kb, a wifi és a 3g is állandóra be van kapcsolva (de otthon és munkahelyemen is van wifi). Pl tegnap elött reggel 5kor levettem a töltőről és tegnap este 11körül 14%on volt (ebben volt egy 20 perc GPS is)
A romot innen szedtem: http://www.4shared.com/folder/K3Y1TksN/zopo_zp100.html (XDA-n találtam egy magyar srácnál: icestage) ha kell jelszó akkor az: zopozp100
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646230&page=6
A vaku és a notification led is erőssebb a GB romnál. A sebesség érezhetően jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
Üzleti előfizetők hirdetései
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest