- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
pmikloska #16228 üzenetére
pmikloska: A kezdeményezést jónak tartom, de ehhez ember kellene, amit szerintem egyelőre nem fogsz találni, mert túl szűk még a közösség ehhez.
Amit érdemes lenne kirakni, az a jelenleg felkapott típusok listája (Pl jelenleg a G2, G3, G2S, ThL W3+, W5, stb...
Emellett a magyarítás leírása is beleférhetne, és szerintem pl a Sanyesz.-Hungobongo féle repo is bekerülhetne, sokaknak segítene ez is.Üdv!
X. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
pmikloska #16228 üzenetére
Helló nekem az az új a héten, hogy rájöttem cappa72 berakott screen-képe alapján a LeWa Recovery (Nálam 2.0 és hanzi karakteres) az nem eredeti innováció hanem a TWRP átnevezése vagy módosítása. - - Viszont tud fel installálni cwm-es zip-et - konkrétan a Sanyesz-magyarította 11.29.-i gyári G3 rom felment a segítségével. (Alighanem bárki sikerrel restore-olhatja vele (LeWa recoveryvel vagy twrp-vel) a cwm-es backupjait is - EZ a backup kompatibilitás?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest